Cosul de cumparaturi

TOTAL:

CHECKOUT

Continua cumparaturile
Ledup - corpuri de iluminat, becuri led

Societatea LED-UP IMPORT EXPORT SRL, este unic importator pe Romania al companiei franceze BATIMEX, care este lider in Franta pe piata de profil, si isi doreste la randul sau sa devina un pion important pe piata din Romania

BATIMEX este o companie infiintata in 2004 in Marseille si isi dezvolta activitatea in mai multe domenii: decoratiuni interioare si exterioare (corpuri de iluminat pe baza de led, lampi de exterior, lampadare), gradina (vaze de iluminat),  produse electrice (becuri muzicale pe baza de LED cu difuzor care functioneaza prin bluetooth, si bec LED cu control de la distanta prin intermediul aplicatiei LUMISKY) aparate menajere (oale sub presiune), produse de bricolaj (scari, pubele automatice cu senzor, uscator de rufe standard si electric). Cei mai mari clienti a companiei BATIMEX sunt: AUCHAN, CASTORAMA, LEROY MERLIN, BOTANIC, METRO.

Produsele ce tin de decora?iuni interioare si exterioare (corpuri de iluminat pe baza de led, lampi de exterior, lampadare), gradina (vaze de iluminat) si produse electrice (becuri muzicale pe baza de LED cu difuzor care functioneaza prin bluetooth si bec LED cu control de la distanta prin intermediul aplicatie LUMISKY) sunt comercializate sub brand-ul LUMISKY, un brand foarte cunoscut in Europa si nu numai. Toate produsele LUMISKY sunt caracterizate  de un design exclusivist “made in France”, si totodata un design calduros cu forme indraznete, compatibil cu orice stil arhitectural atat la interior cat si la exterior.

Toate produsele sunt asamblate manual si verficate cu grija inainte sa fie puse pe piata, si sunt executate doar din materiale de inalta calitate pentru a obtine un produs durabil si rezistent in diferite conditii meteo.  

Dezvoltarea firmei si satisfactia clientilor este o dovada ca produsele sunt de foarte buna calitate. In colaborare cu o firma de design BATIMEX creaza pentru fiecare sezon produse noi, inovative.

Compania a castigat mai multe premii pentru inovatie la diferite targuri internationale precum JDC, Equip’Hotel si GAFA.